Tidligere år / PILGRIM MORS 2013
plakat 2013

PILGRIM MORS 2013

Benedicte og Charlotte
Pilgrim Mors gennemførtes anden  gang i 2013 med sognepræst Benedicte Tønnsberg som leder og eventmager Charlotte Kristensen som konsulent. En stor flok frivillige deltog endvidere i det praktiske arbejde.
De kulturelle indslag: 
 • Onsdag d. 22. maj i Molergraven v. Skarrehage, koncert ved pilgrimsorkesteret. 
  Om aftenen kl. 18.45 kører vi i hestevogn fra Ejerslev Havn til Feggeklit. Det er Peter og Susanne Krog, der beriger PilgrimMors med hestevognskørsel, og det er Niels Vestergaard Larsen, der skal give os indsigt omkring Nordmors og den sande historie om kong Fegge og Hamlet. 
   
 • Torsdag d. 23. maj kl. 19.00 er der besøg i Det ottekantede Forsamlingshus i Ø. Jølby. 
  Start v. Ansgar kirken, hvor Anne Heide fortæller om frikirkemenighedens- og friskolens vugge. Pilgrimsorkesteret spiller mens vi tager plads i Det ottekantede for at høre Viggo Mortensen fra Aarhus Universitet give et foredrag om pilgrimsbevægelsen. 
   
 • Fredag d. 24. maj. Den 5. dag er stilhedens dag, hvor du kan vælge at gå i stilhed. Stilheden skal selvfølgelig kun ses som en mulighed, du kan vælge til eller fra. Vælger du den til, vil du få udleveret en stilhedsbadge. Stilheden slutter inden Pilgrimsorkesterets friluftskoncert på Højriis. Koncerten begynder kl. 19.30.  
 • Lørdag d. 25. maj. Fællesskabets dag. Flere vil have tilbragt dage sammen og bindes nu sammen af Pilgrim Mors. Vi vil have Pilgrim Mors til fælles, så om vi har været frivillig medhjælper eller deltager, har hver enkelt en subjektiv oplevelse af fællesoplevelsen... Tove Bitsch kommer igen og spiller til fælles fodbad. 
 • Søndag d. 26. maj. Tove Bitsch Antonsen spiller til pilgrimsgudstjenesten i Vester Assels kirke kl. 9.00. 
Anja KorsgaardDesuden Anja Korsgaards dørværk "De 7 døre - Valget er dit", hvor vi hver dag møder en ny dør, svarende til dagens pilgrimsord. Se mere her www.de7dore.dk
 
 
 
 

Pilgrimsorkestret Mors afholdt 3 koncerter- og gik med på pilgrimsvandringen! 
 
 Pilgrimsorkestret MorsMusikerne i "Pilgrimsorkestret Mors"      
• Christian Risgaard,
   violin, hardangerfele m.m.
• Mette Kathrine Jensen,
   harmonika
• Anne Sisko Bärlund,
   violin, derbuka
• Johanne Buus Andersen,
   tværfløjte, vokal 
Start afspilleren herover og lyt til ouverturen til mysteriespillet "På vej."
 

De 7 døre
De 7 døre
De 7 døre
Ansgarskirken
pilgrimmors
pilgrimmors
pilgrimmors